Pemburu Pelangi: Top 3 produk yang yuyin nak sangat dari Althea!

Top 3 produk yang yuyin nak sangat dari Althea!

/
3 Comments
Hai... Yuyin baru je habis jawab paper pertama petang tadi. Ada lagi beberapa hari sebelum paper seterusnya,sebelum tu, kita tulis blog dulu! *sambil tiup sesawang dalam blog ni*

Kalau korang peminat skincare dan makeup dari Korea, korang mesti kena tahu(mesti beli juga) Althea.kr ! Sebab murah sangat dan barang direct terus dari korea. So... ada 3 produk yang yuyin nak sangat-sangat dari Althea sempena Krismas ni(ye yuyin tak sambut, tapi yuyin suka tengok orang bertukar-tukar hadiah...and...yuyin pun nak hadiah jugak! Hiks)

1. Lizly Eyeshadow Palette.
What a gorgeous palette kan?! Sebab yuyin nak sangat sangat sangat palette ni sebab yuyin ada satu je eyeshadow palette(oh sadis!) so this is mine, eyeshadow palette from Catrice, dah setahun dah bersama palette ni, dah bosan dah haha

2. It's Skin Power 10 Formula Q10 Effector.

Ok this one is not for me but for my boyfriend hehe. Dia ada bad skin and his birthday tak lama je lagi so yuyin nak masukkan ni dalam kotak hadiah yang yuyin nak bagi dia nanti(so hadiah pun jadi banyaklah sikit lol), kenapa yuyin nak sangat bagi ni untuk dia? Korang tengoklah sendiri his skin(yuyin tak nak tengok dia makeup tebal mengalahkan pengantin perempuan di hari bahagia kami nanti, tak sanggup nak tengok bakal laki sendiri jadi pondan lol)

3. Laneige Water Sleeping Mask

Kulit yuyin tersangat-sangatlah kering, kulit mengelupas tu memang perkara biasa. Jeles betul bila tengok orang kulit muka glowy dewy sedangkan kulit kita kering macam padang pasir, dah guna macam-macam produk, masih lagi belum jumpa yang terbaik, tapi yuyin dengar banyak sangat positive feedbacks pasal produk ni, teringin sangat nak cuba!

So, ni je(sebenarnya banyak lagi) produk-produk Althea yang ada dalam top 3 wishlist.

2016 bukanlah tahun yang terbaik, besar dan banyak juga dugaan yang yuyin terima tahun ni, harapnya Santa Althea dapat menjadikan pengakhiran tahun 2016 pengakhiran yang baik dengan sekotak #altheaXmasBox di depan pintu, gittew!


You may also like

3 comments:

CikLa Shahril said...

Semoga tercapai apa yg dhajati... Amin...

ANIS NABILAH said...

boleh jugak check kat hermo utk barang2 yang awak nak tu, kat situ shipping dia cepat + mudah , kalau beli 2 brg , dah free shipping

Lisa Nurulain said...

lama tak shoping kt althea