Pemburu Pelangi: Nampaknya Aku Kena Belajar Mengutuk Bukannya Memuji....

Nampaknya Aku Kena Belajar Mengutuk Bukannya Memuji....

/
6 Comments
Not in mood.....

Hmm...ni yang aku tak suka bagitahu kawan-kawan aku yang aku ada blog.Asal puji orang ni hensem sikit(lelaki) dalam blog,esoknya kat sekolah......................

"katie,kau suka ************** eh?"

 eh..suka hati aku lah nak suka siapa pun..perlu ke kau,kau,kau dan kau tahu?tak perlu lah nak busybody sangat wahai kawan-kawan ku sekalian..Janganlah menyalah erti kan pujian ikhlas dari aku...Aku sebenarnya nak kaitkan kawan aku ni hensem dengan dia tu pernah bercinta ke tak..sebab dia tanya seolah-olah dia tak ada pengalaman langsung.ok,sila baca entry ini dahulu

http://khatijahnurain.blogspot.com/2010/05/halangan-yg-perlu-dihadapi-oleh.html

Lagipun,dah dia memang hensem,tinggi lampai,pandai. ok, dah tak nak puji lebih-lebih nanti kena perli lagi kat sekolah..aduih..Puji pun salah.......nampaknya lepas ni aku kena belajar mengutuk kawan-kawan aku dekat blog lah nampaknye...

Sebab itulah aku kurang gemar orang-orang yang aku kenal membaca blog aku,rasa macam terkongkong.Rasa macam tak bebas untuk menulis.Walaupun lebih kurang 10 orang sahaja kawan aku yang tahu blog aku ni tapi dah macam 100 orang yang tahu.arghhh...bencinya....!

Dekat sekolah baru aku,aku tak mempunyai kawan baik lelaki walau seorang pun.Mana taknya,asal nampak aku sembang dengan orang tu atau orang ni.Mula lah mulut-mulut yang memperli,cakap aku suka orang tulah orang nilah.

Please open your mind!
kalau kat sekolah lama,kawan-kawan aku main suap-suap,perempuan suap lelaki.Tak ada sape pun yang kisah.Kiteorang kawan baik,dah dua tahun dalam satu kelas agama.Dah kenal dah perangai masing-masing dan kami sahaja form 1,form 2 yang sekolah sesi pagi jadi tak ada siapa nak kisah sebab diorang sume tau budak kelas agama memang rapat macam adik beradik.Tapi,apa salahnya kami yang baru kenal 5 bulan ni nak jadi kawan baik..Ni tak,nampak je aku sembang berdua dengan mana-mana budak lelaki kat dalam kelas,mula lah....

"Katie,sejak bila kau dah pandai berdating ni?"

aku taulah aku tak pernah dating dengan pakwe macam korang..tapi,amboi..perli nampak?ye aku tahu mungkin korang hanya bergurau atau membuat lawak bodoh ke apa masa tu tapi,aku benci gurauan macam tu.sila hentikan!sakit telinga......

Oh ye,untuk pengetahuan korang,LELAKI HENSEM BUKAN TASTE AKU! ok,bukan aku nk cakap yang aku suka lelaki yang tak hensem.maksud aku,aku tak kan suka dekat seseorang hanya memandang rupa paras sahaja.Kalau lelaki harap muka je hensem tapi perangai macam syaitonnirojim baik tak payah!

kata-kata terakhir : wahai kawan-kawan ku sekalian,kalau dah baca esok jangan lupa tanya aku macam-macam kat sekolah ek?aku dengan pintu hati yang tertutup,tak larat nak menjawabnya.....


You may also like

6 comments:

Ayie Suck Story said...

biasa lah tu ..asam garam persahabatan~kutuk mengutuk~ gelak mengelak~

nabilah_2908 said...

hrumm....abaikan saja kata2 org...yg sebenarnya..mereka ni ada PHD first class punya..nnti dh penat dieorg berhanti la tu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CARA MELETAKKAN LINK BERSAMA KOMEN ANDA

katie said...

ayie : diorang belum boleh dikatakan sahabat lagi..kawan sahaja..

nabilah : yelah kott..PHD first class...hmm..btol2...

ok2..

naz said...

sekarang semua makan semua :)

katie said...

naz : haha.. :)

E y r a a Atiqa said...

sabar ye yunk. bese lha, hidup kat mane mane pon ade je orang nak buat kite down. rilek ok :)