Pemburu Pelangi: Ini Dah Lebih!

Ini Dah Lebih!

/
6 Comments
Hari tu dalam pukul 12.30 MALAM aku dapat panggilan dari seseorang yang tidak dikenali.GILA call aku malam-malam buta.Nasib baik aku tak letak ringtone bunyi hantu mengilai (xde sape suruh kau letak katie) kalau tak, kena heart attack time tu jugak!Inalillah lah jawabnya.

Aku tanya lah dia siapa dan mana dia dapat no. aku.nak tau dia jawab apa?

ADA ORANG BAGI SAYA NO. AWAK.DIA KATA NI NO. BOHSIA.BETUL KE?

kepala hotak kau!nak je aku langgar orang yang jual no. aku tu sampai berterabur otak dia kat jalan raya.
(niat je,aku tak sekejam itu)

nak tau siapa yang bagi?

BUDAK GAY TULAH!

Dia bagi masa bila entah.
MELAMPAU!
jual no. aku!kau tolong mak kau masak kat dapur tu lagi bagos lah! tak habis-habis nak memberatkan kepala otak aku.

budak tu tanyalah aku pasal budak gay tu sebab dia tak kenal budak gay tu pon entah tiba-tiba je budak gay tu hantar meseg dekat dia.aku ceritalah kat mamat tu,budak tu gay dan bla..bla..bla..ada lah lagi..

tiba-tiba,hari tu budak gay tu meseg aku marah aku.Dia ada tulis yang dia haramkan no. dia dekat handphone aku dan dia haramkan aku cakap pasal dia.

HOI BAHLOL!!!KAU FIKIR AKU BATAK SANGAT KE NAK SIMPAN NO. KAU?AKU SAVE PON TAK!!0H YE,RETI PULAK KAU YE GUNA PERKATAAN HARAM?YANG KAU CIUM LELAKI,HUBUNGAN SEJENIS TU HALAL KE?

terasa menyesal aku mintak maaf dekat dia dan ORANG MACAM TU MEMANG TAK LAYAK UNTUK DIMAAFKAN!!

Terima kasih kerana menfitnah aku,jasa anda akan dikenang dan diingati sampai hari pembalasan kelak.Allah itu Maha Adil.

ha!lagi satu,boleh pulak orang yang budak gay tu bagi no. aku tu nak berkenalan dengan aku.Bile aku cakap aku single boleh pulak dia cakap REZEKI SAYA LAH NI? banyaklah kau punye rezeki!

betapa murahnya cinta anda,tak kisah nak couple dengan sesiapa pon walaupun tak pernah jumpa sekalipun.Manusia jenis apakah anda?jangan harap lah aku nak couple dengan orang yang aku baru kenal dan kenal-kenal macam tu je.sorrylah ye,cinta aku tak semurah tu.

Sekian,Terima kasih!


You may also like

6 comments:

heart~ said...

eh2 lebih kurang la nasib kite...try baca entry nana pasal terkena panggilan hangit...mmg hampeh kn org cmtu


http://girlish87.blogspot.com/

katie said...

tulah pasal..memang hampeh..
terima kasih kerana membaca.. :)

ok,sy akan melawat blog anda..

LUKISAN PENA said...

cinta jika tak dihargai..ia tiada nilai..

dah follow..

salam singgah =) selamat hari ibu sedunia..every day is my mother's day..

zairie said...

bhye tue.. sebab tu la pompoan suke sgt tukar2 no.. hehe

katie said...

lukisan pena : yup,betul tu.ramai orang yang belum kenal erti cinta.

terima kasih dan teruskan membaca.. :)

bagus..kita harus menghargai ibu kita setiap masa bukan sekali setahun..

katie said...

zairie : yup,memang bahaya.tapi,sy x suka tukar-tukar no..dah nak tiga tahun dah pkai no ni.