Pemburu Pelangi: Ada Aku Kesah?

Ada Aku Kesah?

/
2 Comments
Disebabkan terlalu penat kerana kurang tidur dan disebabkan aku keluar ke perpustakaan dengan kawan-kawan aku,aku pon terlelap lepas balik dari keluar dengan classmate aku.Sebaik sahaja aku bangun dari tidur,aku mendapat satu meseg yang berbunyi :
  
"H0y betine..pal kau nk kut0k ery kt ms die..die x hadap r ngan pantat k0..jngn pnah tg0r ery ag die x ske n klu crite ery gay trsbr kt sk0lh die k0 0wg ptama kne ngan aq..aq x pnah men2 k..aq bf ery..watch 0ut k..jga apam sndri"

lepas aku bace,aku tergelak dan aku berfikir betapa kereknya diorang ni!aku x tau adakah itu btol "BF" die,atau die yg saja-saja ckp itu bf dia sedangkan itu dia yang takut untuk memberitahu bahawa itu adalah dia,entahlah...dia mengadu dekat pasangan gay dia ke?macam-macam yang bermain di fikiran aku..sweet giler!main backup2.. ergh! geli aku!aku pun apa lagi,sudah semestinya aku tak akan membiarkan saja.aku pun balas.lebih kurang mcm nilah,sbb aku dah delete msg yang aku hantar dekat mamat tu :

"ske hati aku lah..haha..kau fikir aku takot sgt ke dgn ugutan kau tu?jgn buat lawak lah.."

tak lama lepas tu :

 "w0y ko mmg mncri nahas..jg apam k0 2 wlu aq tau yg ia dh hanc0"

Aku hanya gelak sahaja membaca msg dia..lepastu aku pun balas :

"terima kasih kerana menfitnah sy!sejahat mana pon aku,aku tak sejijik korg..gay..haha.."

"aku pon x hingin nk tegor die!"

"kenapa x balas?aku tau kau dah x tau nak balas apa..walaupun ayat aku x sepedas ayat kau..tapi aku menang!haha..for your information,aku x lyn ugutan bodoh mcm tu.."

apa yang aku hantar dekat dia itu berdasarkan apa yang aku ingat,tapi apa yang dia hantar dekat aku memang 100% aku copy dari inbox aku..tak terbalas dia msg aku..walaupun aku tak mencarut pon,aku bukan jenis yg suka mencarut.Bila aku marah,aku akan pastikan takkan keluar perkataan yang tak elok dari mulut aku..tapi,aku ni memang jenis yang suka menjawab,nak lagi bila orang mencari pasal dengan aku..

aku tak tau manalah dia dapat perkataan tu,bahasa apalah yang dia guna ye?tapi aku rasa aku paham apa maksud dia.takpelah,biar Allah saja yang membalas..lagi satu,aku memang tak layan ugutan mcm ni..mengarut je..lagipun kau ingat aku takot ke dgn gay mcm kau ni?apa sgt lah yg kau boleh buat pon..bertepuk tampar?HAHA..lagi satu jangan ingat kau form 5 aku kena takot dengan kau..sorry to say..

Aku ceritalah dekat mak aku pasal msg yang aku baru terima tu,lepastu aku cakap lah apa yang aku balas.mak aku cakap,aku ni berani sangat..hmm..betol lah apa kata mak aku tu,aku memang berani..aku anggap benda ni hanya gurauan semata-mata dan hanya lawak bodoh yang keluar dari si peng-ugut itu..ADA AKU KESAH?

lastword : aku tak dapat nak bayangkan mcm manalah diorang dating..yuccckkkkssss!!!menjengkelkan.. aku anti bdk GAY.Tapi dia ni lelaki pon dia suka,perempuan pon dia suka..haish!geli aku!dah2!aku rasa nak termuntah bercerita pasal gay nih!seolah-olah perempuan telah pupus dari muka bumi ini..mungkin,inilah tanda akhir zaman.wallahualam....

apalah yang akan berlaku dekat sekolah nanti?apa yang berlaku kalau aku bertembung dengan mamat ni dekat sekolah nanti?aku hanya tunggu dan lihat.............................


You may also like

2 comments:

.sofea. said...

HAHA . poyo gilee aa gay tuu .
yuckss , geli gayy .
lerh kalau dia kacau lagi ,
sound je habis habisan :DD

katie said...

yeah!memang poyo..haha..itu sudah pasti..!