Pemburu Pelangi: Giveaway Tiket Wayang oleh Muazfaris 2012

Giveaway Tiket Wayang oleh Muazfaris 2012

/
4 Comments

Lately ni aku makin kerap join GA walaupun pada mulanya aku tak berapa nak suka sangat join GA ni sebab kebanyakan dipilih secara random dan aku rasa macam harapan aku untuk bertuah tersangat tipis. Tapi bila tengok orang menang GA senang-senang macam tu je, jealous pulak aku.. hehe..

Aku join GA ni sebab aku tertarik dengan hadiah tiket wayang tu dan dapat makan free tu (aku kuat makan, badan je kecik)  .. Kalau dapat tiket free tu, aku nak bagi dekat someone yang baru aku kenal sebagai tanda terima kasih sebab dah tolong aku masa aku ada masalah haritu..

Jawapan bagi siapakah watak utama dalam filem terbaru Contraband ialah : MARK WAHLBERG

dan manusia-manusia yang ditag :
Azfarah
Faizal PM
Nabila Medan
dan semua followers blog ni.. hee~ boleh ke?

Tarikh tutup : 10 Januari 2012 bersamaan esok pada pukul 9 pagi !


You may also like

4 comments:

Pendamba Mawar said...

semoga menang..hehe.. mekasih tag

katie said...

amiiiiiinnnnnnnnnnnn...... sama-sama.. :)

Nabila Medan said...

Tengs tag eik.gudluck utk awak !
:D

Muaz Faris said...

terima kasih kerana sudi join.. pastikan yang di tag tu turut terjun utk join..

semoga berjaya ye