Pemburu Pelangi: Segmen : Fathiah Tak Jumpa Blog !

Segmen : Fathiah Tak Jumpa Blog !

/
5 Comments

Haa.. Ni lagi satu segmen yang menarik untuk di join ! (beberapa hari ni, rajin betul aku join segmen..hehe)
Join jangan tak join sementara stok masih ada sementara sempat.. sila klik banner banner di atas untuk terus ke blog beliau. Banyak kelebihan yang blogger-blogger boleh dapat kalau join segmen macam ni.

TARIKH TUTUP : 
JUMAAT, 11.11.11 SEBELUM PUKUL 12 MALAM !


You may also like

5 comments:

Fathiah Hamim said...

mekaseh join!
fa dah followw

katie said...

sama-sama.. thanks sebab follow.. :)

miss atie said...

salam kenal dari segmen yang same...

missanonymous said...

Hye !! dari segment yg sama.. :D done follow u.. Sudi-sudi lah komen n follow sekali :)


http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-fathiah-tak-jumpa-blog_09.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)