Pemburu Pelangi: Peminat aku ikut musim?

Peminat aku ikut musim?

/
3 Comments
Sekarang ni boleh dikatakan telah wujud dan bertambah beberapa orang peminat aku....Alahai peminat....kenapa kabanyakan orang suka diri mereka diminati sedang kan aku tidak?entahlah...tapi yang peliknya peminat aku ni ikut musim..bila sorang dah minat kat aku akan ada orang lain juga minat kat aku dalam masa yang sama..aduh!pengsan aku kalau nak kena layan semua orang yang minat aku dalam masa yang sama,nak-nak lagi yang minat tu kawan aku sendiri..tak kan lah sebab dia minat aku,aku sampai nak putus kawan pulak..hati kawan kena jaga..

Lepas sorang,sorang...haih..

baru-baru ni salah sorang budak senior sekolah aku dia adalah cakap dia suka dekat aku dekat facebook..alahai...dia ni anak bongsu..jadi,ANAK BONGSU KAN MEMANG MANJA...oh ye,sorry ye kepada semua yang bergelar anak bongsu tapi ini hakikat kot..lumrah..ada ke patut bila aku tak balas meseg dia,dia hantar "Awk kejam!sy bowsant tau x!!" haha..aku dah cakap awal-awal aku tak ada kredit..tak reti bahasa sungguh..ni lah part yang paling aku tak suka bila ada peminat..bila ada peminat aku akan dapat meseg dari orang yang sama je tiap-tiap hari..macam dah tak ada orang lain diorang nak meseg selain aku..dah la aku ni guna handphone macam nak tak nak je..sebab aku sekarang ni memang malas nak topup...nak je aku cakap "kalau nak meseg dengan saya lain kali topupkan dulu baru saya nak meseg dengan awak" haha..agak kejam bunyinya...tapi aku rimas..rimas..rimas...bila ada peminat...nak-nak lagi bila mereka dah mula dah nak start menjiwangkan diri..eeeuuu..kadang-kadang geli jugak baca ayat diorang..

alahai...kadang-kadang tu kesian jugak aku tengok diorang ni..tapi tak kan lah aku nak terima diorang atas dasar kesian..?uish..tidak sama sekali! dan..aku kan lebih kurang jenis yang anti couple ni..tak suka lah aku couple-couple ni..aku sekolah lagi..tak ada masa aku nak bercinta,banyak lagi kerja aku nak buat..

kadang-kadang tu aku teringin jugak nak tau kenapa diorang minat aku cuma aku malas nk bertanya je..sebab apa lah agaknya?tak sangka orang macam aku pun ada jugak yang nak minat..walaupun tak sampai 10 orang dalam satu masa tapi kalau 3-4 orang dalam satu masa tu pun dah dikira ramai bagi aku..

dan..

AKU PALING PANTANG KALAU ORANG MINAT AKU SEBAB AKU CUTE! (cutelah sangat!)

dulu adalah beberapa orang rakan myspace aku yang entah datang daripada mana entah minat aku sebab aku cute je..what the hell...? dah lah aku tak kenal dia,tiba-tiba mintak couple..apa kejadahnya! orang-orang macam ni aku labelkan diorang sebagai orang yang tak faham erti cinta dan orang yang terlalu murah cintanya..

kalau boleh aku tak nak aku diminati kerana paras rupa aku,tapi aku nak diminati kerana sifat aku dan kerana siapa aku..sebab aku rasa macam tak ikhlas saja jika seseorang meminati aku kerana paras rupa aku..dan..aku pun kalau minat dekat seseorang memang aku akan minat kerana sifatnya..bukan kerana paras rupanya...

alahai peminat..kan bagus kalau korang tolong aku buat kerja sekolah aku yang bertimbun daripada menghabiskan kredit dan masa aku je melayan korang..

alahai.............


You may also like

3 comments:

naz said...

haha kalau perasan manusia pun ada musim

katie said...

haha..tulah pasal..

simfoni arjuna said...

hurm...sape la agak2nye ea dak uh.....