Pemburu Pelangi: Aku gemuk?Aku kurus?

Aku gemuk?Aku kurus?

/
2 Comments
Kekenyangan aku masih terasa,lunch tadi aku makan dua pinggan nasi dan semangkuk laksa sekaligus tanpa berhenti.Banyak kan aku makan?haha..perut tong biasalah..Kawan-kawan aku selalu jealous dengan aku,makan banyak tapi bukan makin gemuk tapi makin tinggi.Mak aku je selalu cakap aku ni berisi..huwaaaaaa... T_T ni yang buat aku nak diet ni.Aku ni bukannya reti diet pun.Kalau aku diet,seminggu aku tak makan nasi dan aku tak suka diet(mana ada orang suka diet katie oii!)
 Bila pergi shopping je mesti mak aku cari baju yang besar-besar kadang-kadang tu terutamanya baju sekolah.Bukannya aku ni suka pakai baju yang ketat-ketat tapi janganlah besar sangat kalau ye pun..BMI aku normal.Berat dan tingggi aku seimbang.Oh ye,aku ada satu gambar nak kasi korang tengok..

.......jeng...jeng...jeng.......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

haaaaaaaaa.......ni aku, ayu tak ayu tak?(budget ayu je ni..)amacam,terpikat tak?ok,lupakan soalan tadi,merepek je keje aku.Eh..aku kurus kan3?siapa kata tak,tak nak kawan dia!ok,agak kebudak-budakan sikit disini..oh ye,ada orang kata muka aku macam budak darjah lima..cheeseeeeedale!.....aku form 3 lahhhh..diulangi..FORM 3 BUKAN DARJAH 5...

sekian.. :)


You may also like

2 comments:

rin0x_adz said...

teringat mase darjah 5 bergambar kontrol ayu..
hahaha...tapi pakai slipar jepon.

katie said...

haha...mesti comel...