Pemburu Pelangi: New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ

New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ

/
3 Comments
Bismillahirahmanirahim.....


Mengapa saya harus memenangi rangkaian produk Eversoft Skinz Youth Recall...
1- Kulit kering di bahagian dahi.
2- Kulit berminyak di bahagian hidung dan pipi.
3- Jerawat senang tumbuh.
4- Paling tak best bila ada kesan parut jerawat! :(
5- Perlukan pertolongan produk seperti Eversoft Skinz untuk kulit sensitif macam saya.
6- Kulit nampak kusam sampai ada yang tanya saya ada sakit apa-apa ke... #sigh
7- Tak pernah cuba produk Eversoft Skinz ni dan teringin nak cuba.
8- Produk Eversoft Skinz mengandungi bahan-bahan semulajadi, sesuai sangat untuk kulit saya yang sensitif.
9- Tapi saya student, mana mampu nak beli set skincare sampai RM250, sedangkan nak makan pun kadang berkira-kira.
10- Sebab saya suka baca blog sis AJ *bodek sikit*


ok sila abaikan sebab nombor 10 tu, tak pasal-pasal kena disqualified pulak nanti. Melepas set Eversoft Skinz! >.<

Eversoft Skinz menjadi pilihan untuk kekal cantik di Tahun Baru 2015 kerana.......

Ekstrak tradisional semulajadi Jepun.
Various benefit!
Ekstrak UME(Aprikot Jepun) mengatasi kulit kusam, mencerah dan menyamakan tona kulit.
Rumpai laut Wakame meningkatkan tahap kolagen.
Super Hyaluronic Acid mengekalkan kelembutan, kelicinan dan kecerahan kulit.
Orang lain pun rasa sedap mata memandang bila tengok kulit kita yang cantik!
Formula rahsia kecantikan wanita Jepun.
Tampak cantik walau bermake-up tipis. Kalau kulit dah cantik buat apa nak make-up tebal-tebal kan? jimat make-up jimat duit!

Sesuai untuk semua jenis kulit.
Keyakinan meningkat, tak perlu kamera 360 lagi!
Impian 2015 mendapat kulit cantik bakal menjadi nyata.
Nak cantik manis macam sis AJ! ;)
Zero risk, produk telah disahkan secara klinikal, tak perlu was-was mencuba!

Fuhhhh..... *lap peluh*

Haaaa... hari ni hari terakhir untuk join Giveaway ni, tinggal beberapa jam je lagi nak tamat, lepas baca ni cepat-cepat buat entri ye jangan jadi macam saya tangguh berhari-hari. >.<

1. Tepek banner di atas

2. Tulis entri bertajuk "New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ"
Dalam entri tersebut mestilah dinyatakan mengapa anda harus memenangi rangkaian produk Eversoft Skinz Youth Recall dan juga lengkapkan slogan"Eversoft Skinz menjadi pilihan untuk kekal cantik di Tahun Baru 2015 kerana......."

3. Follow blog www.ayuejean.comLike Facebook Page Blog Cherita AyueJeandan Facebook Page Skinz dan juga follow instagram @ayuejean.

4. Tinggalkan link entri di ruangan komen. Senarai peserta akan diupdate dari masa ke semasa.

5.  New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ akan berlangsung dari 26 Disember 2014 sehingga 4 Januari 2015 10 JANUARI 2015 (11.59 malam)
  
Hadiah :

5 (lima) x Rangkaian Produk Penjagaan Kulit Eversoft Skinz Youth Recall bernilaiRM 250 setiap satu.
Pemenang akan dipilih berdasarkan entri dan slogan yang paling menarik dan kreatif.
Pemenang akan diumumkan pada  7 15 Januari 2015


Untuk maklumat lebih lanjut KLIK SINI, semoga berjaya!






You may also like

3 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

Murni Mohd Yusof said...

singgah sini dr GA yg sama, semoga berjaya :)

New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ

Aqilah Azmi said...

Hi hi hi☺!!
Qila pun singgah dari GA sama jugak ehehe! GOODLUCK! WINK WINK!