Pemburu Pelangi: Pencarian Blog Follower Bawah 500

Pencarian Blog Follower Bawah 500

/
2 Comments
Okey, ada satu lagi segmen yang menarik untuk join!
Aku tertarik untuk join segmen ni sebab aku dah bergelar seorang blogger hampir 3 tahun.. nak hampir 3 tahun tapi tengok lah follower aku.. alahai.. ciputnya.. 100 pun tak sampai..sadis kan?
Segmen kali ini dibuat oleh Genkcorner ..

 

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :
 Sila pastikan follower anda bawah 500
  Follow Genkcorner [terpulang, lebih baik follow]
  Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Follower Bawah 500
  Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini
  Dah siap, hantar link anda ke ruangan entri ini
Tarik Tutup : 11 November 2011, jam 2 petang

Senang kan? So, apa tunggu lagi.... Join sekarang !


You may also like

2 comments:

noor badriah said...

assalamualaikum ^^

datang follow sini =)
jemput ke blog saya taw.

http://pinkmiaw.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-followers-bawah-500.html

fierul said...

datang melawat sini dari segmen yang sama .. dh follow awk :)